Din resa börjar här!

Jag tycker om korpen eftersom vi verkligen jobbar för att alla ska vara välkomna, inte bara säger det. Det är ingen lätt uppgift att vara tillgänglig för alla, men jag upplever att vi antar utmaningen. Korpen för mig bygger på glädje, energi och engagemang för uppgiften.
Lisa, gruppträningsinstruktör
För mig är Korpen att det är trevlig stämning på plan genom att man snackar och skämtar lite. Att man har en lugn och skön attityd. Och att det är kul med tävlingsverksamhet med glimten i ögat!
Henrik, rinkbandydomare
För mig är korpen mer en känsla som jag hoppas vi lyckas förmedla till våra medlemmar oavsett om det handlar om fotbollslag, vattenträningsgäng, dansande zumba-medlemmar eller boulelagen. Att man känner sig välkommen och utvecklas på olika plan. De som vill ska också känna att det går att påverka verksamheten man är delaktig i.
Åsa, idrottskonsulent
Korpen för mig är att man är rätt oseriös innan match. Sen när man kliver ut på planen och matchen börjar så ger alla 100 procent för att vinna!
Josefin, korpfotbollsspelare

Nästa steg

Rörelseglädje. Det säger ju egentligen allt om vad Korpens uppdrag är. Det är positiva känslor som får kroppen att röra sig.