Om produktionen

Karolina Edler (red)

Malin Sjöström

Henrik Gustafsson

Andreas Claesson

Förlaget SISU Idrottsböcker är en del av idrottsrörelsen

Böcker och andra produktioner i vårt sortiment bidrar både till att utveckla elitidrotten och till att förbättra livskvalitet och hälsa hos den breda allmänheten.

Vilka författar våra material?

Tränare med outsinlig energi, sjukgymnaster med enorm precisionskunskap och forskare som ägnar sitt liv åt att ifrågasätta gamla sanningar för att göra det lite, lite bättre för framtidens idrottare. De är våra författare.

Vad är vårt uppdrag?

Runt om i Sverige och världen finns mängder av kunskap förvärvad genom forskning och decennier av praktisk erfarenhet. Vårt uppdrag som idrottens förlag är att samla in denna kunskap och göra den tillgänglig för fler.

På sisuidrottsbocker.se kan du se hela vårt sortiment, läsa mer om oss och våra författare.

Vi till tacka alla medverkande i produktionen av Motiverande samtal - handbok för coacher och tränare inom idrotten

Författarna Karolina Edler (red), Malin Sjöström, Henrik Gustafsson och Andreas Claesson. Du kan läsa mer om dom via länkarna nedanför.
Foton till boken har i huvudsak tagits av Bildbyrån, Håkan Flank och Carl-Johan Thorell .
Filmning och redigering är gjord av Håkan Flank.
Formgivning av boken står Pia Albinsson, Karusell för.

Alla våra modeller under filmningen: Carin Gustafsson, Ebba Folkeson, Emma Edbom Sjöö, Markus Furst, Anton Bergström, Robin Karlsson, Mikael Hall, Reza Rezaie och Erik Nilsson.

Tobias Sandberg för intervju och ljudinspelning.

De specialidrottsförbund som bidragit med filmmaterial till trailer: Svenska Orienteringsförbundet, Svenska Simförbundet (från Simlinjen), Svenska Fotbollförbundet (från Tränarutbildning B ungdom). Dessutom RF:s avdelning för idrottsfysiologi på Bosön.