Om författarna

Författarna är alla Sjukgymnaster/Fysioterapeuter med mångårig erfarenhet inom idrottsmedicin, inte minst handbollsmedicin, och med lång erfarenhet inom skadeprevention.

Annelie Hallqvist

Annelie arbetar som privatpraktiserande på Skövde Rehabcenter. Hon är rehabansvarig i Skövde HF och IFK Skövde samt hjälptränare i ett ungdomslag. Vidare är Annelie sjukgymnast för Svenska damhandbollslandslaget och har ett mångårigt engagemang i Svenska Handbollförbundets medicinska kommitté och i det handbollsmedicinska nätverket.

Elvir Rakovic

Elvir arbetar som privatpraktiserande på IFK Kliniken Rehab i Göteborg. Han är rehabansvarig i IK Sävehofs damlag och har också ett fysansvar i IK Sävehofs dam- och herrlag. Vidare har Elvir varit sjukgymnast inom ungdomslandslagen samt sjukgymnast och fysansvarig för Svenska damhandbollslandslaget och har ett engagemang i det handbollsmedicinska nätverket.


Jennie Classon

Jennie arbetar som privatpraktiserande på Orthocenter Rehab i Göteborg. Hon är rehabansvarig i HK Aranäs herrlag och tränare för F-00 i HK Aranäs. Vidare har Jennie varit sjukgymnast för ungdomslandslag och herrlandslaget och är sjukgymnast i Svenska damhandbollslandslaget. Jennie har också ett mångårigt engagemang i Svenska Handbollförbundets medicinska kommitté och i det handbollsmedicinska nätverket.

Marie Wedberg
Marie arbetar som privatpraktiserande på Wedberg Sjukgymnastik & Rehab i Partille och är rehabansvarig i IK Sävehofs herrlag. Vidare har Marie varit sjukgymnast i Svenska damhandbollslandslaget och har ett mångårigt engagemang i Svenska Handbollförbundets medicinska kommitté och i det handbollsmedicinska nätverket.