Om produktionen

Utbildningsportalen är utvecklad av Svenska Volleybollförbundets Riksträningscentrum (RTC) i samspel med SISU Idrottsböcker, idrottens bokförlag. Tillsammans med en arbetsgrupp, bestående av utbildningsansvarige Jeanette Jonsson, kanslipersonal och ett par medlemsföreningar, har parterna utformat portalen och fyllt den med innehåll.

Att arbeta med portalen har varit en inspirerande och utvecklande resa för alla inblandade. Parterna har jobbat mot målet att skapa ett verktyg som genom planering, analys och kommunikation underlättar för nyfikna tränare och spelare som vill fördjupa sina volleyboll- och beachvolleykunskaper.

Resultatet är Svensk volleybolls digitaliserade övnings- och kunskapsbank. Portalen erbjuder färdiga övningar och träningsprogram i text, bild och film och ger samtidigt användaren möjlighet att skapa eget material med hjälp av det kraftfulla och användarvänliga verktyget. Tjänsten innefattar övningar för allt ifrån kidsvolley och fyrmanna, till volleyboll och beachvolley på seniornivå. Verktyget finns tillgängligt via mobil och surfplatta och är därför enkelt att använda som redskap under träning.

Att genomföra projektet hade inte varit möjligt utan engagerade medarbetare, suveräna spelare och skickliga samarbetspartners.

Projektgruppen vill rikta ett stort tack till:

  • Jens Persson som bidragit med material till övningar och träningspass.
  • Habo Wolley vars glädjespridare till spelare och ledare ställde upp och agerade statister när övningsmaterialet spelades in.
  • falkenbergsbild.se för de glädjefyllda och levande bilderna.
  • Joakim Bengtsson för häftiga montage som hjälper till att rama in sajten.
  • Magnus Gripenhammar vars trygga stämma agerar speaker i majoriteten av övningarna.

SISU Idrottsböcker och Svensk Volleyboll i samverkan

Det finns mängder av värdefull erfarenhet och kompetens bland dem som är engagerade inom Svensk volleyboll och andra idrotter i Sverige. SISU Idrottsböckers uppgift är att tillsammans med Svensk volleyboll samla in, förädla och sprida kunskap och erfarenheter till fler. SISU Idrottsböcker driver också Idrottens bokklubb.

Läs mer på sisuidrottsbocker.se, din idrottsbokhandel på nätet.

Beställningar

SISU Idrottsböcker

www.sisuidrottsbocker.se

E-post: kundtjanst@sisuidrottsbocker.se

 

Kontaktuppgifter till förlaget

SISU Idrottsböcker

Box 11016

100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7

Telefon: 08-699 60 00

E-post: info@sisuidrottsbocker.se