Om produktionen

Förlaget SISU Idrottsböcker är en del av idrottsrörelsen

Böcker och andra produktioner i vårt sortiment bidrar både till att utveckla elitidrotten och till att förbättra livskvalitet och hälsa hos den breda allmänheten.

Vilka författar våra material?

Tränare med outsinlig energi, sjukgymnaster med enorm precisionskunskap och forskare som ägnar sitt liv åt att ifrågasätta gamla sanningar för att göra det lite, lite bättre för framtidens idrottare. De är våra författare.

Vad är vårt uppdrag?

Runt om i Sverige och världen finns mängder av kunskap förvärvad genom forskning och decennier av praktisk erfarenhet. Vårt uppdrag som idrottens förlag är att samla in denna kunskap och göra den tillgänglig för fler.

Läs mer!

På sisuidrottsbocker.se kan du se hela vårt sortiment, läsa mer om oss och våra författare.

Vi till tacka alla medverkande i produktionen av Cykelträning.

Författaren: Fredrik Ericsson.

Foton till boken har i huvudsak tagits av Bildbyrån. Dessutom finns foton från Jesper Andersson, Micke Fransson, Peter Holgersson, Panama Communication AB, Svenska Cykelförbundet, Hjalmar Bengtsson, Staffan Löwstedt, TT Nyhetsbyrå och Vårgårda CK (Andree Weenig).

Omslagsfotot har tagits av Philip Esse och Joakim Rissveds.

Illustrationer och figurer: Pia Albinsson, Human Kinetics, Piotr Okeli och Jocke Wester.

Filminspelning: Panama Communication AB

Formgivning av boken står Tony Samatas, Metaform för.

Våra modell vid filminspelningen: Jonas Ahlstrand, Johan Landström, Emil Lindgren, Jenny Rissveds, Christofer Stevenson och Henrik Öijer