Ridsportens Affärsskola

Välkommen!

Vill du utveckla både din ridskoleverksamhet och dig själv som ledare? Då är Ridsportens Affärsskola något för dig. Utbildningen ger dig verktyg för att skapa motivation, engagemang och framgång i verksamheten. Genom Ridsportens Affärsskola rustar Svenska Ridsportförbundet ridlärare och förtroendevalda med rätt kompetens för att driva världens bästa ridskola!

Innehåll

Utbildningen består av sex utbildningsdagar fördelat på tre träffar. Ämnen som ingår är bland annat kommunikation, ledarskap, ekonomi och juridik med dig och den verksamhet du leder i fokus. Här finns det också utrymme för både erfarenhetsutbyte och personlig rådgivning. Utbildningen består av teoretiska moment, grupparbeten, praktiska övningar och hemuppgifter.

Förkunskapskrav

Utbildningen vänder sig till dig som är ridskolechef eller ordförande i en förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet. För att skapa förutsättningar för ett gediget utbyte mellan deltagarna antas max 16 deltagare. Utbildningen genomförs en gång per år.

Du ansöker till utbildningen genom att skicka in en meritförteckning och ett brev med en beskrivning av din bakgrund, dina erfarenheter och den verksamhet som du ansvarar för idag.

I boxen nedan finns mer information om hur du ansöker till utbildningen. Kolla gärna också på filmen om Ridsportens värdegrund. Den hittar du i andra boxen. 

Jag lärde mig massor, både om mig själv som ledare och hur man driver världens bästa ridskola!

- Tidigare deltagare på utbildningen