Ekonomi i ridsportföreningen 2.0

Ekonomi i ridsportföreningen 2.0 vänder sig till dig som vill jobba mer aktivt med föreningens ekonomi! Materialet har tagits fram i samarbete med forskare och experter inom området företagsekonomi och är tänkt att fungera som en verktygslåda för att driva och utveckla en hållbar verksamhet i ridsportföreningen. Materialet består av en bok med fakta/utgångspunkter och kompletteras av denna webbplats med inspirationsfilmer, lathundar och länkar till fördjupning.

Målgrupp

Materialet vänder sig till styrelseledamöter, verksamhets- och ridskolechefer, personal, tävlingsledare eller andra som arbetar aktivt i föreningen på något annat sätt.

Din användning

Du väljer själv hur du vill jobba med materialet. Det finns en bok som du kan läsa från pärm till pärm eller välja de kapitel som är mest intressanta för dig och för föreningen. Till varje kapitel i boken finns ett avsnitt på webbplatsen. Innehåll:

  • Verksamhetsplanering.
  • Marknadsförening.
  • Bokföring och bokslut.
  • Analys och beslut.
  • Planering och budgetering.
Tillgång till materialet

Köp Ekonomi i ridsportföreningen 2.0 på SISU Förlags webshop.

Har du frågor eller funderingar som materialet inte besvarar, skicka e-post till utbildning-ungdom@ridsport.se. Du är otroligt viktig för svensk ridsport och därför behövs din feedback. Vi är bäst tillsammans!