Grundutbildning för tränare

Grundutbildning för tränare är en av flera idrottsövergripande utbildningar och riktar sig till alla tränare och ledare inom idrottsrörelsen. Utbildningen är utformad så den passar dig som är eller vill bli tränare för barn, ungdomar eller vuxna, oavsett idrott. Grundutbildning för tränare anordnas av RF-SISUs distrikt eller specialidrottsförbund. Denna webbplats är det digitala utbildningsmaterialet som du får tillgång till när du går en sådan kurs.

Du registrerar dig genom att använda den folder du fått i samband med att du anmält dig till kursen Grundutbildning för tränare.

Till registrering.

Saknar du registreringskod och är intresserad av att gå kursen Grundutbildning för tränare? Du hittar samtliga planerade kurser här

Läs mer om utbildningen.

Idrottsrörelsen är en fantastisk arena som erbjuder ett brett utbud av idrotter som engagerar och motiverar massor av människor, unga som gamla, med olika bakgrunder, erfarenheter och kompetenser. Idrottens mål är att engagera så många som möjligt, så länge som möjligt, i en så bra verksamhet som möjligt. Som tränare är du en viktig del i detta arbete – du gör skillnad.

Stort lycka till i ditt uppdrag som tränare/ledare!