Kvinnlig artistisk gymnastik C

Kvinnlig artistisk gymnastik C är en kurs för dig som vill fortsätta fördjupa dina kunskaper inom hopp, barr, bom och fristående. Kursen kommer att ge dig kunskap om skruvteknik och avancerade volter så som överslag volt, yurchenko, dubbel engelsman och dubbelsalto. Du får även lära dig om volter upp, på och av bom, samt genomgång av teknik och fokuspunkter för avancerade gymnastiska hopp och piruetter. I det digitala materialet får du tillgång till en övningsbank med tips på övningar.

Kursen bygger vidare på kunskap från tidigare kurser kring biomekanik, fysisk preparation och träningsplanering och ger dig även fördjupad kunskap om artisteri och rörelseskolning.

Kursen ger dig möjlighet att fortsätta utveckla ditt ledarskap med Athlete Centered Coaching som utgångspunkt. Du får tips på hur du kan göra gymnasterna mer delaktiga i sin egen träning samt hur integritetsfrågor kan bli en naturlig del av en trygg träningsmiljö.

Varmt välkommen på kursen!

Innan den fysiska träffen ska du göra fyra avsnitt med självstudier som du hittar här på webben. För att få tillgång till innehållet på denna webbplats måste du vara registrerad och inloggad. Registreringskod får du när du har anmält dig och blivit antagen till kursen. Vid frågor kontakta arrangerande region.

Läs mer om kursen och hur du anmäler dig här