Tränarutbildning SvFF Mv C

För att registrera dig på Tränarutbildning SvFF Mv C klickar du på knappen ovan och fyller i den registreringskod du fått i din orderbekräftelse eller via din kursledare. Du hittar också din kod via orderhistoriken på Mina sidor.

Tränarutbildning SvFF Mv C har ersatt den gamla utbildningen Målvaktstränarutbildning B (Mv B). Har du en registreringskod till den webbplatsen kan du fortfarande registrera dig med den via knappen ovan.

Tränarutbildning SvFF Mv C vill inspirera dig till ett fortsatt engagemang inom fotbollen och att du utvecklas vidare som målvaktstränare. Kursen utgår från SvFF:s utbildningsmaterial där du får möjlighet att reflektera över hur du vill träna målvakterna för att utveckla målvaktsspelet i din föreningsmiljö. Utbildningen har tre övergripande områden: spelet (målvaktsspelet), fotbollens ledarskap och målvaktsfys.

Utbildningsmaterialet består av boken Fotbollsmålvakten – specialist och lagspelare – och en webbplats för SvFF Mv C. Stora delar av utbildningen är en vidareutveckling av Tränarutbildning SvFF D med dess tillhörande material.

Din insats som målvaktstränare betyder mycket för svensk fotboll och för alla målvakter som du träffar i ditt vardagliga arbete. Tack för ditt engagemang!

Leif Troedsson, tränarutbildare SvFF
Erik Lundstedt, tränarutbildare SvFF

 

Om utbildningen

Här kan du läsa om kursupplägg och utbildningens innehåll.