Utveckla dina fotbollsfärdigheter!

Se, träna och lär hur landslagsspelarna gör för att utföra olika fotbollsfärdigheter med full precision och i högsta möjliga fart.

Fotbollens Färdigheter tar upp alla anfalls- och försvarstekniker inom fotbollen.

Här får du veta allt du behöver kunna för att vara en framgångsrik medspelare i lagets speluppbyggnad, i kontringsspelet och för att komma till avslut och göra mål. Samt hur du i försvarsspelet bäst hjälper laget i att förhindra speluppbyggnad, återerövra bollen och för att förhindra och rädda avslut.

Ju bättre du som spelare kan behärska dina fotbollsfärdigheter, desto mer tid skapas för att uppfatta, värdera, besluta och agera i spelet. Färdighetsträningen ska alltid kopplas till spelförståelsen så att du upplever att träningen utgår från spelet. Fokus bör vara att du som spelare utvecklar din förmåga att välja var och när, i vilken riktning och med vilken fart som fotbollsaktionen ska genomföras.

Fotbollens färdigheter är ett utbildningsmaterial som vänder sig till både tränare och spelare. Se och lär hur och när i spelet som fotbollsaktionerna ska utföras.

Träna som de allra bästa spelarna!