Om produktionen

Att arbeta med Svenska Fotbollförbundets tränar- och spelarutbildning har varit en fantastiskt rolig och spännande resa. Projektet har som syfte att all tränar- och spelarutbildning ska finnas på en gemensam plats på webben. Oavsett nivå för sitt lag eller för tränarens erfarenhet finns här en stor mängd inspiration och ny kunskap att ta till sig. Detta är den sjunde webbplatsen som producerats i samarbete mellan Svenska Fotbollförbundet och SISU Idrottsböcker.

Att kunna genomföra ett sådant här projekt hade inte varit möjligt utan engagerade medarbetare, suveräna spelare och skickliga samarbetspartners!

SISU Idrottsböcker vill rikta ett stort tack till:

  • Projektets styrgrupp: Claes Sjöberg, Ing-Marie Leidhammar, Per Widén och Thore Carlsson.
  • Projektets ledning: Andreas Sundman, Roger Wirz och Thore Carlsson.
  • Våra designers och utvecklare: NetRelations.
  • MPEG Produktion och Onside TV Production för film och redigering.

SISU Idrottsböcker och Svenska Fotbollförbundet i samverkan

Det finns mängder av värdefull erfarenhet och kompetens bland dem som är engagerade i fotboll och andra idrotter i Sverige.
SISU Idrottsböckers uppgift är att tillsammans med Svenska Fotbollförbundet samla in, förädla och sprida kunskap och erfarenheter till fler. SISU Idrottsböcker driver också Idrottens bokklubb. Läs mer på sisuidrottsbocker.se, din idrottsbokhandel på nätet.

Beställningar

SISU Idrottsböcker
www.sisuidrottsbocker.se
E-post: kundtjanst@sisuidrottsbocker.se

Kontaktuppgifter till förlaget:

SISU Idrottsböcker
Idrottens Hus
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm
Telefon: 08-699 60 00
E-post: info@sisuidrottsbocker.se


© SISU Idrottsböcker och Svenska Fotbollförbundet, 2016
Titel: Svenska Fotbollförbundets tränar- och spelarutbildning

Alla rättigheter är inkluderade utom korta citat i syfte att kritisera, belysa eller understryka något. Inga delar av den här publikationen får mångfaldigas, sparas i informationslagringssystem eller kopieras i någon elektronisk eller mekanisk form eller på annat sätt spridas eller användas i försäljningssyfte utan skriftligt tillstånd från förlag och författare.