Frågor och svar

Nedan hittar du några vanliga frågor och svar. Har du frågor som inte besvaras på denna sida, kontakta vår supportavdelning så hjälper vi dig.

Nedan hittar du några vanliga frågor och svar. Har du frågor som inte besvaras på denna sida. Maila till support@sisuidrottsbocker.se så hjälper vi dig.

Har du glömt ditt lösenord?

Glömmer du ditt lösenord klickar du på länken ”Glömt lösenordet?” och anger din mailadress. Då skickas ett mail till dig med instruktioner för hur du ändrar ditt lösenord.

Kan flera personer använda min registreringskod?

Registreringskoden är en engångskod och kan bara användas en gång. När du har registrerat dig använder du istället din e-postadress och det lösenord du valt för att logga in. Kontot är personligt och får inte användas av flera. Om du trots det lämnar ut dina inloggningsuppgifter loggas du ut om någon annan försöker logga in på ditt konto.

Kan jag ladda ner webbplatsens filmer och övningar till datorn eller mobilen?

På grund av upphovsrättsliga skäl kan du inte spara ner filmerna till din dator eller mobil.

Varför kan jag inte se filmerna?

Om filmerna inte spelar upp alls beror det oftast på att du använder en gammal version av din webbläsare. Uppgradera din webbläsare till den senaste versionen. Vi rekommenderar följande webbläsare:

Varför buffrar / hackar i det uppspelningen av filmerna?

Buffringsproblem är ofta nätverksrelaterade.

Bredbandskollen.se kan du testa din uppkoppling. Vi rekommenderar att du når upp till minst 1.5Mbit/sek i hastighet för nedladdning i detta test. Ligger du under denna hastighet kan störningar förekomma.
Ligger du under vår rekommenderade hastighet kan du testa att koppla från andra enheter som är anslutna till samma nätverk.

Har du några frågor eller behöver assistans kontakta oss på support@sisuidrottsbocker.se. Glöm inte att skicka med din registreringskod.